27.10.2009 Hillokilpailu

Omakotiyhdistys järjesti yhdistyksensä jäsenille Hillokilpailun makeista kotimaisista raaka-aineista. Hillojen arvostelutilaisuus pidettiin 27.10.2009 Gasthaus Pookin Juhlapookin tiloissa. Kilpailuun oli ilmoittautunut 10 osallistujaa, hilloja oli17 erilaista. Hillot arvosteli nelihenkinen tuomaristo, johon kuuluivat ravintoloitsija Simo Reijonsaari Gasthaus Pookista, Paul-Erik Hakkarainen ammattiopisto Novidasta sekä puheenjohtaja Anne Kuusisto ja emäntä Eila Lehtilä Uudenkaupungin Marttayhdistyksestä. I palkinto: Tallinnan päärynäomenapuu - Eira Holmevaara / kurpitsahillo II palkinto: Victoria luumupuu - Raili Kesälahti / vadelma-mansikka-mustikkahillo III palkinto: Kaksi tyrnipensasta, tyttö ja poika - Marjatta Grenman / omenahillot Lohdutuspalkinnoksi muille osallistujille jaettiin karviaispensaat.