Ajankohtaista

02
helmi

Arto Salonen: Hyvä omakotiväki!

 

Touko Heino luovutti puheenjohtajan nuijan Arto Saloselle

Touko Heino luovutti puheenjohtajan nuijan Arto Saloselle

Juhlien vuosi on juhlittu. Uusikaupunki täytti 400, Suomi 100 ja Uudenkaupungin omakotiyhdistys 50. Onnistuneen juhlavuoden ja juhlien jälkeen voi hyvillä mielin kääntää katseensa tulevaan. Meillä omakotiyhdistyksessä alkava vuosi sisältää muutoksia aikaisempaan:

Yhdistyksen ansiokkaana puheenjohtajana 25 vuotta toiminut Kunniapuheenjohtaja Touko ”Toke” Heino jää toivomalleen eläkkeelle yhdistyksen vetovastuusta. Aivan toimettomaksi Tokea ei kuitenkaan päästetä, vaan käytämme hänen monipuolista kokemustaan hyväksi yksittäisissä projekteissa. Hän on esimerkiksi luvannut järjestää yhdistyksen perinteisen kesäretken kesäkuun alussa. Retki suuntautuu tänä vuonna Hiidenmaalle Viroon.

Jatkossa yhdistyksen puheenjohtajan upouutta nuijaa heiluttaa allekirjoittanut eli Arto Salonen. Olen 56-vuotias puutaloasukas Kirkkokadulta. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja kolme nuorta aikuista sekä vehnäterrieri Mökö. Päivätöikseni opetan peruskouluikäisiä lapsia Uudenkaupungin yhtenäiskoulussa ja aikuisia opiskelijoita kansalaisopiston teknisen työn piirissä. Yhdistyksen toiminta on minulle tuttua, sillä olen toiminut hallituksessa vuosina 2005 – 2010 ja 2011 – 2017. Mielestäni nykyinen tapa hoitaa Uudenkaupungin omakotiväen asioita ja virkistystä on hyvä. Jatkamme siis samaan malliin myös jatkossa.

Toinen merkittävä muutos tapahtui vuoden vaihteessa, kun Uudenkaupungin Omakotiyhdistys ja Laitilan Omakotiyhdistys yhdistyivät. Toivotan laitilalaiset sydämellisesti tervetulleiksi mukaan toimintaamme.

Olemme hallituksessa valmistelleet tulevaksi kevääksi ja kesäksi monenlaista toimintaa ja etua omakotiväen iloksi. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tarjonnasta itselleen sopivan retken, tilaisuuden tai vaikkapa apua kodin töihin omakotitalkkarin hahmossa. Olemme myös neuvotelleet erilaisia alennuksia paikallisiin kauppaliikkeisiin. Jäsenetualennukset saa edukseen jäsenkorttia näyttämällä. Kannattaa myös muistaa yhdistyksen monipuolinen kone- ja työkaluvalikoima, jota jäsenistö voi vuokrata käyttöönsä.

Toivotan Uudenkaupungin ja Laitilan omakotiväelle valoisaa ja kaunista vuoden alkua!

Arto Salonen

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...